Sunday, 13 January 2013

TERASA BIMBO DI DALAM DIRI....

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

meriah x gi lab mcm ni???

apa khabar semua...???
hopefully sihat je la...
yang sakit tu buat2 bertaubat...
xde la menyusahkan kalau dah mati nanti...
KANNNN????
mampu korang pose mcm ni???xkan

anyway,
after try and error...
boleh plak upload gambar....
just drag je gambar ke dalam folder post...

awat x habaq awal2 blog ni???
buat malu copepod jer...

study nak buat blog...

anyway....
kali ni copepod nak reupdate balik yang last time copepod nak post...
sorry semua....*buat muka comel

hanj**** sangat time semangat sangat membara nak post...
x boleh plak nak update hari tu....

cerita hari tu macam ni...
mari dengar cerita semua...

ia berkenaan tentang nak gi sampling la...
macam yang koran tahu la kan...
copepod tiap2 bulan kena gi sampling....
monthly sampling ke
JOHOR....
GANU....
PENANG....
&
PD.....
Prof saya otw ke PD, sampling...ko mampu sampling pakai makeup???

dah semua tempahan kenderaan dan tempat tinggal copepod kena urus kan...
ade plak collaboration dengan USM plak...
KO ADA????